Pokud vás honí mlsná, ale nemáte zrovna po ruce kdovíjaké ingredience a vlastně ani moc času, pak vás snad potěším receptem na čokoládovou pěnu. K její přípravě potřebujete jen tři ingredience a velmi málo času, zato výsledek je naprosto boží a ke kávě více než ideální. Recept v článku. 🙂
Stačí pár ingrediencí, které lze spočítat na prstech jedné ruky a voilá, raw Bounty kuličky vonící po kokosu a s nezbytnou čokoládovou polevou jsou na světě. Ke kávě jsou báječné, jen bohužel velmi rychle mizí. V článku najdete recept. 🙂
Vždycky jsem byla kdovíproč líná si upéct cupcakes, zůstávala jsem jen u muffinů, protože se mi prostě nechtělo patlat se s polevou. Teď si říkám, že jsem se celou tu dobu jen připravovala o parádní mlsku, protože cupcakes nejsou vůbec pracné – vždyť jsou to jen muffiny s polevou. A tak jsem si upekla makové cupcakes se smetanovou čepičkou a švestkou...
Kakaový korpus, dvě vrstvy tvarohové náplně a čokoládová smetanová poleva, to vše bez lepku a pokud nesladíte, tak i bez cukru. Proč si ke kávě občas nedopřát něco dobrého? Recept najdete v článku. 🙂
O víkendu jsem dostala nevysvětlitenou chuť na hruškový koláč, a tak jsem se pustila do pečení tohohle vynikajícího koláče. Je provoněný skořicí, korpus je křehký a báječně ořechový a hrušky doplňuje smetanová náplň. No neberte to. Recept najdete v článku. 🙂
Pořád máme pomerančovou zimní sezónu a vitamin C nikdy neškodí doplnit, a tak jsem si řekla, že vyzkouším zase něco nového a upeču si pomerančový chlebíček s čokoládou navrch. Máte chuť si taky takhle zamlsat u kávy? Recept najdete v článku. 🙂
Voní kokosem, jsou příjemně sladké a chuťově bohaté. Kombinují chuť vanilky, kokosu, ořechů a kakaa naprosto božským způsobem a asi ani nemusím dodávat, že ke kávě jsou naprosto ideální. Raffaello řezy potěší i toho největšího mlsouna. Mrkněte na recept.
Máte rádi symetrické obrázky, které ti nejlepší baristé dokáží vykouzlit v mléčné pěně vašeho cappuccina, flat white nebo latte? A chtěli byste si s něčím takovým pohrát i doma a zpříjemnit si svou každodenní pauzu na šálek kávy? Pojďme si ukázat, jak na techniku latte art doma.
Vůně skořice, citronovo-smetanová poleva, křupavé vlašské ořechy, je vláčný, když se do něj zakousnete a voní po mrkvi a vánocích. Řeč je samozřejmě o mrkvovém dortu, který se ke kávě mlsá jedna báseň. Recept najdete v článku.
Máte chuť na lahodnou mlsku, která vám nezabere moc času a oblaží vás báječnou kombinací čokolády, oříšků, horkého ovoce a šlehačky? Pak bych pro vás jeden tip měla. V článku najdete recept. 🙂