Omrzelo vás připravovat si každý den tu samou kávu? Chcete ochutnat něco nového? Pak se podívejte na tento recept, který je výsledkem jednoho z mých domácích experimentů. Domácí cappuccino s čokoládou a muškátovým oříškem je vážně dobré a navíc velice jednoduché.
Ještě než začnete, mám tu pro vás malou poznámku. Proč označuji toto cappuccino jako „domácí“? Je to proto, že na rozdíl od pravého cappuccina tohle není připravené z espressa, ale jedná se o kávu připravenou alternativním způsobem. Pokud vlastníte kávovar, s pomocí kterého můžete připravit prodloužené espresso, pak slovo „domácí“ ignorujte.
(Jak si doma připravit kávu pomocí alternativních metod, se dozvíte v sérii článků Domácí příprava kávy).
(Jak na mléčnou pěnu se dozvíte v tomto článku).
Napište nám do komentářů, jak Vám chutnalo. 😉